Новости в фотографиях

TOP更新 フォーラム 和食に関する掲示板 Новости в фотографиях

• このトピックは空です。
1件の投稿を表示中 - 70,486 - 70,486件目 (全70,486件中)
  • 投稿者
    投稿
  • #1680412 返信
    fieryplay_ntst
    ゲスト

Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec juz chyba wypada cos dorzucic od siebie. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — w okolicach 2800 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Sam najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Dobrze ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier niestety mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Dzial z krupierami stoi na Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Oferta na dzien dobry w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. Sprawdzanie dokumentow na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Na telefonie lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.

1件の投稿を表示中 - 70,486 - 70,486件目 (全70,486件中)
返信先: Новости в фотографияхで#688172に返信
あなたの情報: